I morse hoppade jag ombord på tåget till Paris och lämnade Bryssel och vårt IceCube-möte bakom mig. Bryssel är en trevlig stad som jag tyvärr inte hade möjlighet att utforska ordentligt eftersom vi hade möten hela dagarna.

Resan till Paris gick utan problem och vi hittade till vårt hotell utan några större svårigheter. Sedan följde en dag i en extremt varm konferenslokal där vi fick höra om projekt som vi i IceCube kan göra gemensamt med en annan neutrinodetektor som heter Antares och återfinnes på botten av Medelhavet.

Nu är det snart dags för konferensmiddagen som är i form av en kryssning på Seine. Det ska bli spännande att se mer av Paris än vägen mellan hotellet och konferensen.

Jag har inte hunnit fota något av intresse här i Paris ännu, jag slänger med en bild från ”huvudtorget” i Bryssel.