Efterfrågan på iPhone 4 i USA har varit över förväntan och Apple har haft svårt att producera tillräckligt med enheter medan den vita modellen ännu inte gått att beställa över huvud taget.

I Sverige har Telenor börjat ta emot förhandsbeställningar och Telia har skickat ut ett mail till de som anmält intresse om att lanseringen här väntas bli den 28 juli. Om man kollar på amerikanska Apple Store så kan man se att leveranstiden där, för tillfället, är tre veckor vilket motsvarar lanseringen i Sverige. Det kan betyda att Apple får ut en enorm leverans enheter då, men tyvärr tror jag att det troligaste är att lanseringen här i Sverige kommer att försenas. Hur som helst längtar jag verkligen till när jag kan få tag på en svart iPhone 4 32 GB eftersom min två år gamla iPhone 3G har börjat kännas rätt seg. Dessutom ser jag verkligen fram mot den förbättrade kameran och att kunna köra mulitasking (vilket fungerar på 3GS, men inte min 3G).