Igår kväll kom jag hem efter att ha suttit ett och ett halvt dygn på ett flygplan. Det känns både skönt och lite trist att komma hem igen. Det var en fantastisk resa och jag skulle göra om den när som helst. Jag flög sträckan Auckland – London med Air New Zealand och jag kan verkligen rekommendera dem. Sköna säten, bra in-flight entertainment, bra mat och trevlig personal. Det enda negativa var den extra säkerheten som krävdes för alla flyg till, eller via, USA. Alla passagerare blev visiterade och allt handbagage genomsöktes så det tog ju en bra stund innan det var klart. Det ryms ju rätt många personer på en Boeing 747.

Tack för alla kommentarer här på bloggen och för alla mail under tiden jag var borta. Det var trevligt att höra av er när man var så långt borta. Bilder från hela resan kommer jag att lägga upp snart. Förhoppningsvis inom några dagar, men det är en hel del bilder att gå igenom och redigera, så det kommer nog ta ett tag innan alla bilder ligger uppe för beskådan.