Jag rekommenderar verkligen alla att kolla in den nya serien ”The Mentalist”, som går tisdagar kl. 21:00 på TV 3.

Seriens huvudperson, Patrick Jane, brukade försörja sig som ett medium. I ett TV-program hjälpte han människor att få kontakt med sina nära och kära som tagit steget till ‘andra sidan’. Numera hjälper han ett team på ‘CBI – California Bureau of Investigation’ att lösa brott med hjälp av sina förmågor. Grejen som gör den här serien annorlunda från t.ex. ”Medium” är att Patrick inte är synsk alls och har aldrig varit det heller. Ett citat från serien:

– People think I’m psychic. I’m not. I’m just paying attention.

Och det är just hans minne, öga för detaljer och förmåga att läsa människor som gör honom så bra på det han gör. Dessutom gör han det med en stor portion humor.

Läs mer på tv3.se.