Igår var jag och såg Midnight Sun Rhapsody på A8-området i Boden. Det var en fantastisk show, om man bortser från att det regnade nästan hela tiden. Förutom Robert Wells så fick vi se artister som Sonja Aldén, Shirly Clamp, Måns Zelmerlöw, Roger Pontare och vår egen bodensare Stefan Gunnarson. Förutom dessa duktiga artister bjöds det även på komik av Lennie Norman som, även han, var mycket underhållande.

På bilden ovan skymtar Robert Wells vid den vita flygeln och Måns Zelmerlöw längst fram. Alla artister imponerade och hade det inte varit för vädret så hade man kunna sitta där ett bra tag till. Showen avslutadet med hederlig AC/DC-rock och när Sonja Aldén och Shirly Clamp körde You Shook Me All Night Long så var det ingen som satt ner. Det var verkligen en av föreställningens höjdpunkter!

Posted by Picasa