Archive for juli, 2007

Dominobiljard

1

Kolla in det här videoklippet. Helt otroligt!

Domino Pool – Snotr

Vågar du?

0

Sitter här mitt i natten och lyssnar på musik och just nu spelas en av mina absoluta favoritlåtar: ”Meaning” av Gavin Degraw. I den låten finns några textrader som jag gillar extra mycket och de lyder:

Mountin’ the trail, but you got it in sight.
Sometimes the only way is jumping,
I hope you’re not afraid of heights.

Inspirerande ord tycker jag.

Midnight Sun Rhapsody

0

Igår var jag och såg Midnight Sun Rhapsody på A8-området i Boden. Det var en fantastisk show, om man bortser från att det regnade nästan hela tiden. Förutom Robert Wells så fick vi se artister som Sonja Aldén, Shirly Clamp, Måns Zelmerlöw, Roger Pontare och vår egen bodensare Stefan Gunnarson. Förutom dessa duktiga artister bjöds det även på komik av Lennie Norman som, även han, var mycket underhållande.

På bilden ovan skymtar Robert Wells vid den vita flygeln och Måns Zelmerlöw längst fram. Alla artister imponerade och hade det inte varit för vädret så hade man kunna sitta där ett bra tag till. Showen avslutadet med hederlig AC/DC-rock och när Sonja Aldén och Shirly Clamp körde You Shook Me All Night Long så var det ingen som satt ner. Det var verkligen en av föreställningens höjdpunkter!

Posted by Picasa

Diagramhumor

0

Jag hittade en sida som verkligen föll mig i smaken. Den är en blogg som heter indexed och där publiceras humoristiska tankar och funderingar i form av olika diagram. Rekommenderas verkligen! Det är också just den sidan som är anledningen till den sena timmen då detta inlägg skrevs. 😉

Klockrent citat

0

Jag satt just och tittade på en av föreläsningarna på TED (se föregående inlägg) och en av föreläsarna drog just ett av de mest klockrena citat jag någonsin hört.

”We are all atheists about most of the gods that humanity has ever believed in, some of us just go one god further.”

Översatt blir det ungefär : ”Vi är alla ateister när det gäller de flesta av de gudar som mänskligheten någonsin trott på, några av oss går bara en gud längre.”

TED: Ideas worth spreading

0

TED står för Technology, Entertainment, Design och är en årligt återkommande konferens i Monterey, Kalifornien inom alla möjliga områden. Experter inom olika områden bjuds in för att hålla föredrag som max är 18 minuter och det bästa är att man gratis han titta på dessa föreläsningar på TED’s hemsida. Huvuduppdrager som TED har är att sprida idéer och det kan vara i stort sett vilka idéer som helst. Det kan handla om ekonomi, datorteknik, fysik, medicin, kultur, filosofi, samhälle, underhållning osv. Så alla kan hitta något intressant att lyssna på. Alla föreläsningar är på engelska och du hittar dom på TED: Ideas worth spreading.

Jag rekommenderar verkligen alla som förstår engelska att kolla in sidan. Själv hittade jag massor av intressanta föreläsningar. Även i ämnen som vanligtvis ligger utanför mitt intresseområde.

Go to Top