Nu har jag precis kommit på att jag kan skriva här på min hemsida via mobilen och alla som känner mig vet att det är något som jag tycker är jättefiffigt. 🙂

Så nu när jag kan skriva var som helst så kan man ju alltid hoppas att det kommer att skrivas här lite oftare, men ha inte för höga förhoppningar på det. Nyhetens behag är något som snabbt går över, men man kan ju som sagt alltid hoppas.

För övrigt så kan jag nämna att jag idag har börjat med en ny kurs på skolan, ”Optik- och radarbaserade observationsmetoder”. Vi fick reda på att kursen inte kommer att ha någon tenta utan kommer att bedömmas baserat på ett antal rapporter vi kommer att skriva. Dessutom fick vi reda på att ett projektarbete som vi ska skriva ska presenteras för klassen OCH de utländska SpaceMaster-studenterna som går på skolan vilket betyder att den 20 minuter långa presentationen ska hållas på engelska! Och jag som tycker att presentationer är tillräckligt läskiga på svenska. Men men, det kommer nog att gå bra. Det är ju en nyttig erfarenhet om inte annat.