Archive for oktober, 2005

Mera bilder

1

Nu har jag fixat en sida där jag lägger upp bilder jag har tagit. Än så länge finns det bara nybörjarbilder där, men jag hoppas kunna lägga in fler och bättre bilder så snart som möjligt.

Bilderna ligger på en egen server hemma hos mig, en Synology DiskStation DS-101j, och därför kanske det inte alltid går att komma åt bildsidan, men det bör nog fungera 95% av tiden i alla fall.

För att kolla på mina bilder är det bara att klicka på länken som du hittar här. —> Henrics bilder

Jag kommer också lägga in en permanent länk till bildsidan under rubriken ”Länkar” här till höger.

Titta vem som joggar!

1

Idag har jag varit ute och joggat i över en timme! Jag joggade förstås inte en timme i sträck utan varvade snabb promenad med jogging om vartannat. Jag blev i alla fall rejält trött av det och jag fasar för träningsvärken imorgon.

Nu vet jag att alla som känner mig antingen sitter med sin haka nere vid knäna eller skummar igenom denna text med en ytterst skeptisk min, vilket jag kan förstå eftersom senaste gången jag joggade nog var på skolidrotten i tvåan i gymnasiet och att jag skulle få för mig att göra det frivilligt trodde nog inte ens jag. Men jag har till och med någon som kan intyga att ovanstående påstående faktiskt är en riktig, äkta sanning. =)

Nu sitter jag här, nyduschad och hög på endorfiner, med en Varma Koppen i högsta hugg och längtar nästan till nästa runda.

Go to Top