I helgen var jag och några av mina polare från gymnasiet i min gamla klasskompis stuga i Furufjärden. Vi handlade mat och dryck i massor och vi hade riktigt trevligt med bra väder. Det enda som fanns att klaga på var den enorma mängd myggor som började svärma omkring oss varje eftermiddag. Jag hade definitivt klarat mig utan dem.

Vi bastade i vedeldad bastu och badade i sjön, som tyvärr kändes lika kall som en isvak, men som helhet var det en trevligt upplevelse.

Det är väldigt vackert kring stugan, speciellt sjön som stugan ligger vid och varje gång jag varit där har jag lyckats få en hel del fina bilder med digitalkameran, vilket jag även fick denna gång så jag tänkte publicera några av dem här.

Den här bilden är tagen strax innan solnedgången, jag gjorde det lätt för mig och la ner kameran på bryggan.
Här har jag zoomat in maximala 10 gånger, jag är speciellt nöjd med reflektionen i vattnet.
Här är samma motiv fast med maximal vidvinkel.
Den här bilden är tagen något tidigare på kvällen än de två föregående.
På den här bilden försökte jag desperat att få kameran att fokusera på vasstrået längst fram i bild, men de vajade hela tiden i vinden, så kameran fokuserade hela tiden på bakgrunden, men det blev ju rätt fint ändå.