Jag vet inte riktigt varför jag inte skrivit om den här sidan tidigare, eftersom det är en av mina absoluta favoritsidor.

Filmtipset.se är ingen vanlig filmsida där en massa uppblåsta filmkritiker sitter och sätter betyg på filmer utan Filmtipset anpassar sig helt efter din egen filmsmak. Du börjar med att sätta betyg på så många filmer du vill/orkar/kan. Ju fler desto bättre. Därefter jämför sidan dina betyg med andra medlemmar för att hitta de som har samma filmsmak som dig. Och nu händer det som gör filmtipset fantastiskt, nämligen att den kan förutsäga vad du troligen kommer att tycka om filmer du ännu inte har sett. Så du kan alltså kolla upp en film innan du ser den för att få en fingervisning om den är värd att lägga pengar och tid på att se. Det är ju så klart så att det inte blir rätt varje gång, men om filmtipset förutspår att du kommer att ge högsta betyg på en film så kommer du med största sannolikhet att gilla den.

Så skynda dig nu in på www.filmtipset.se, registrera dig och börja betygsätt filmer du sett så har du snart full koll på ditt filmtittande.