Archive for februari, 2004

Äntligen!

0

Nu har jag precis läst ut hela Sagan om Ringen-trilogin för tredje gången, och den blir bara bättre och bättre för varje gång! Slutet är bara helt fantastiskt, inget ”Och så levde de lyckliga i alla sina dagar..” och sånt svammel, utan ett vackert och melankoliskt slut som man blir både glad och ledsen av. Så ska det vara!

Nu ska jag börja läsa Silmarillion som, enligt Tolkien själv, var hans främsta verk, även fast den inte publicerades förrän efter hans död. När jag läst klart den så ska jag nog läsa trilogin igen fast på engelska den här gången. Det sägs att den ska vara ännu lite bättre på sitt originalspråk, vilket inte förvånar mig eftersom Tolkien själv uttryckt sitt missnöje över den svenska översättningen. En ny översättning är på gång som ska komma ut någon gång under 2004, och den måste men ju också läsa förstås! =)

Hemsidan nästan färdig!

0

Nu är taavola.com nästan färdig. Har bara en sida med länkar kvar.

Jag har faktiskt börjat lära mig ASP-kodning, vilket du kan se resultatet av när du klickar på en bild bland ”övriga bilder” på hemsidan. Det är även ASP-kodningen som håller mig vaken vid den här tiden, man tänker hela tiden ”jag ska bara fixa det är så går jag och sover sen”.

Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Ska bara fixa en sak först… 😉

Go to Top